AANBOD

VOORSTELLING

De Meisjes van de Radio nemen u mee in een vrolijke voorstelling van circa 2×40 minuten waarin de radio centraal staat. Schuif gezellig aan en geniet mee van muziek, liedjes van de jaren 50 t/m 80, bekende jingles, radio spelletjes en een heleboel vrolijke interactie!
Geschikt voor kleine theaters en bijeenkomsten van verenigingen, welzijn, zorg en alle andere groepen die een feestje te vieren hebben.

KORTE ACT

Humor, herkenbaarheid en verbinding door middel van een kort interactief optreden bedoeld voor de zakelijke markt. Deze act is geschikt als aanvulling bij business events, zoals warming up, energizer of afsluitende act. De radio stemmen we af op het thema van uw event.

MOBIEL OPTREDEN

Met hun radio op wielen kunnen ze alle kanten op, draadloos en mobiel, binnen en buiten. Vrolijke retro liedjes voor bij een feestje, markt, winkelcentrum, receptie, opening of elke andere gelegenheid waar ze uw evenement kunnen opluisteren, ook heel leuk voor een muzikaal welkom van de gasten bij de entree!

DANSVLOER

Geeft u een feestje en mogen de voetjes van de vloer? De Meisjes komen graag met hun radio vol met dansplaatjes, swingende hits en krakers van de jaren 50 tot nu!

DE MEISJES VAN DE RADIO
info@demeisjesvanderadio.nl
06 15 00 51 91


@