OVER ONS

ALEID BORGHARDT

Lekker zingen en plezier maken met elkaar, dat is het belangrijkste voor dit “meisje”. Ze scheurt met het grootste plezier het land door met de radio achterin de auto, op pad naar allerlei soorten optredens. Samen met Jasmijn zorgen dat het een leuk feestje wordt, dat is de grootste sport voor Aleid. Dat komt goed uit want verder is ze niet zo sportief aangelegd, haar energie besteedt ze liever aan een energiek optreden…

Thuis in Hilversum met man en twee puberzonen, lekker op avontuur samen, het liefst naar Amerika of grote steden, lekker kneuteren met popcorn bij Back to the Future, Breaking Bad, Waardenburg & de Jong, Top2000. Rondje lopen op de hei voor een frisse neus, en op z’n tijd even de kroeg in voor een frisse neut.

Via Sociaal Werk naar training en onderwijs, zorg en welzijn, altijd actief met muziek en zingen, vanaf 2014 als zelfstandige zangeres en organisator het land door met de radio en mede-meisje Jasmijn, wat kan het leven toch mooi zijn. Tot ziens bij één van onze optredens!

JASMIJN UTERMARK

Groot dieren en natuurliefhebber, houdt van goede gesprekken met vriendinnen onder het genot van een goed glas wijn, tropische cocktail of thee. Ze zoekt graag het avontuur op door te reizen en wandelt heel wat af samen met haar viervoeter Leentje. Als het mag, gaat Leentje ook graag mee op pad met de Meisjes, gezellig tutten in de kleedkamer.

Jasmijn heeft een grote liefde voor eilanden. Later als ze groot is woont ze misschien wel op een? Drink met je billen bloot melk uit een kokosnoot.

En ja, ook zij heeft altijd chocola in huis. Nom nom nom.

Na de Frank Sanders’ Akademie voor Muziek en Musicaltheater was ze de afgelopen 20 jaar werkzaam op veel vlakken van het theater vak. Als het moet bestempelt ze zichzelf als muziektheatermaker, performer en zangeres. Maar Jasmijn houdt niet zo van hokjes. Ze vindt de manier van contact maken met mensen via muziek het allermooiste, dat hebben de radio en zij wel gemeen ; )

Ze hoopt samen met Aleid nog veel liedjes te kunnen zingen en heel veel mensen te bereiken. Hopelijk tot ziens!

DE MEISJES VAN DE RADIO
info@demeisjesvanderadio.nl
06 15 00 51 91


@